IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tumbleweed създава отдел Маркетинг и Продажби в България

13:41 | 14.12.05 г.
Tumbleweed създава отдел Маркетинг и Продажби в България
Tumbleweed Communications Corp., лидер в областта на софтуерните и хардуерните решения за сигурност на електронната поща, трансфера на данни и идентификацията, обяви създаването на отдел Маркетинг и Продажби в България.

Новият екип на Tumbleweed в България, който беше създаден през ноември ще отговаря за развиването на бизнес възможностите за компанията в Източна Европа и за извършването на необходимите дейности в областта на маркетинга и продажбите в региона. Екипът ще бъде съсредоточен върху изграждането на дистрибуторски канал за България и Източна Европа, в това число Гърция и Израел.

“Щастлив съм че ще развиваме бизнеса си в Източна Европа” каза Ерик Дюма, вицепрезидент на Tumbleweed и генерален директор за България. “Вярвам, че има огромни бизнес възможности в този регион, тъй като компаниите в Източна Европа чувстват все по-силна нужда да осъществяват комуникацията, която е важна за бизнеса им по сигурен и защитен начин”, добави той.

Tumbleweed е в България от август 2003, когато компанията отвори развоен център в страната. Оттогава екипът в България е претърпял значителен растеж, като броят на хората работещи в Tumbleweed е нараснал с повече от 400% за последните две години. Tumbleweed България е част от глобалната организация на Tumbleweed. Като такава Tumbleweed в България има не само развоен отдел, а и представители на всички отдели, включително Техническа поддръжка, а сега вече и отдел Маркетинг и продажби.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:42 | 14.12.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още