IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последните сделки с правата на Парк АДСИЦ се сключиха на 1,36 лв.

Правата се прехвърлят в Централния депозитар до 14 декември (сряда), а седмица по-късно (21 декември) ще се проведе аукционът за продажбата на неизползваните права

15:51 | 12.12.05 г.
Последните сделки с правата на Парк АДСИЦ се сключиха на 1,36 лв.
Днес бе последният ден за търговия с правата на Парк АДСИЦ, като сделки бяха сключени на нива между 1,36 и 1,45 лв., а средната цена отбеляза понижение от 2,13 на сто до 1,38 лв. след ръст в предходните три сесии.

Всяко закупено право осигурява възможност за записването на седем от новите акции на фонда. Правата се прехвърлят в Централния депозитар до 14 декември (сряда), а седмица по-късно (21 декември) ще се проведе аукционът за продажбата на неизползваните права.

По време днешната борсова сесия не бяха сключени сделки с правата на Интеркапитал Пропърти Дивелъпмънт АДСИЦ. Всяко право дава възможността за записване на една нова акция от увеличението на капитала на дружеството, а офертите купува останаха на нива от 0,22 лв. купува, с липса на оферти продава.

Днес бе определена и първата котировка по позицията, след като се прехвърлиха 57 хил. акции на цена от 2,14 лв.

Утре ще се проведе аукцион за продажбата на 28 982 незаписани права от увеличението на капитала на Алкомет. Днес акциите на шуменското дружество поевтиняха с 2,17%, до 4,50 лв.

Свързани компании:

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Парк АДСИЦ(PARK)

Алкомет АД(ALCM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:34 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още