IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двата нови фонда на Ти Би Ай Асет Мениджмънт стартират на 27 декември

На 27 декември един дял от Ти Би Ай Комфорт ще се предлага по цена от 10,15 лв., а емисионната цена на Ти Би Ай Хармония ще е 10,20 лв.

14:43 | 12.12.05 г.
Двата нови фонда на Ти Би Ай Асет Мениджмънт стартират на 27 декември
Публичното предлагане на двата нови фонда на Ти Би Ай Асет Мениджмънт – Ти Би Ай Комфорт и Ти Би Ай Хармония, ще стартира на 27 декември, стана ясно по време на днешна презентация. По този начин Ти Би Ай, най-голямото упраляващо дружество у нас, вече ще предлага пълна гама от всички типове инвестиционни фондове на клиентите си.

Ти Би Ай Хармония е от балансиран тип и има за цел да осигури на инвеститорите нарастване на стойността на инвестициите им в реално изражение при умерено ниво на риск. Инвестициите на активите на фонда ще са в дългови ценни книжа и акции. По този начин фондът ще комбинира сигурността и дохода на инвестициите в нискорискови дългови ценни книжа с потенциала за значителен растеж и капиталови печалби на инвестициите в акции на публични дружества.

Ти Би Ай Комфорт ще инвестира основно в дългови ценни книжа и инструменти на паричния пазар, като портфейлът му от акции ще е малка част от активите му.

На 27 декември един дял от Ти Би Ай Комфорт ще се предлага по цена от 10,15 лв., а емисионната цена на Ти Би Ай Хармония ще е 10,20 лв. Инвестициите в двата фонда са предназначени за индивидуални, институционални и корпоративни инвеститори.

Към настоящия момент управляващото дружество Ти Би Ай Асет Мениджмънт управлява дейността и портфейла на инвестиционното дружество Ти Би Ай Евробонд ( с активи над 22,5 млн. лв.) и на договорния фонд Ти Би Ай Динамик (над 1,7 млн. лв. към 1 декември).

Свързани компании:

ИД Ти Би Ай Евробонд АД(5TBA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:30 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още