IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ОСА на Оргахим ще решава за продължаване на договора с Поликолор

Основен акционер в двете дружества е Уайтбийм Холдингс Лимитид, притежаващ 57,4 на сто от капитала на русенския производител на бои и лакове

17:00 | 09.12.05 г.
ОСА на Оргахим ще решава за продължаване на договора с Поликолор

Надзорният съвет на Оргахим - АД, Русе свиква извънредно Общо събрание на акционерите (ОСА) на 9 февруари 2006 г., на което ще се решава да овластява Управителния съвет и изпълнителния директор на дружеството да сключат анекс за продължаване с една година срока на действие на рамковия договор с румънската компания Поликолор – АД, се посочва в днешния брой на държавен вестник.

Съвместната дейност на Оргахим с румънската Поликолор АД започна през 2003 г., като според него дружествата могат да търгуват с продукция на стойност до пет милиона евро в едната посока.

Основен акционер в двете дружества е Уайтбийм Холдингс Лимитид, притежаващ 57,4 на сто от капитала на русенския производител на бои и лакове. За първите девет месеца на 2005 г. Оргахим обяви печалба в размер на 2,824 млн. лв., в сравнение с 1,51 млн. лв. за сравнимия период на миналата година.

За изминалата седмица книжата на Оргахим добавиха 2,43 на сто до средна цена от 68,20 лв. за брой.

Свързани компании:

Оргахим АД(5ORG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:53 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още