IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енергоремонт Холдинг вече контролира изцяло Енергоремонт Русе

Преди търговото предложение "Енергоремонт Холдинг" притежаваше пряко и непряко 90,04% от капитала на "Енергоремонт Русе"

12:18 | 07.12.05 г.
Автор - снимка
Създател
Енергоремонт Холдинг вече контролира изцяло Енергоремонт Русе

"Енергоремонт Холдинг" АД - София вече контролира пряко или чрез свързани лица целия капитал на "Енергоремонт Русе" АД - Русе. Днес от Българска фондова борса - София съобщиха, че търгово предложение за закупуване на акции от русенското дружество е прието от пет юридически лица и едно физическо, които са притежавали общо 4980 акции. Това са всички акции, които бяха обект на търговото предложение и представляват 9,96% от капитала на "Енергоремонт Русе" .

Акциите са изкупени на цена 15,68 лв. всяка. Преди търговото предложение "Енергоремонт Холдинг" притежаваше пряко и непряко 90,04% от капитала на "Енергоремонт Русе". Търговият предложител е уведомил борсата и КФН, че възнамерява да поиска отписване на "Енергоремонт Русе" от регистъра на публичните дружества.

Предметът на дейност на "Енергоремонт Русе" АД е основни и аварийни ремонти на електроцентрали и свързаните с тях строително-монтажни работи, производство на резервни части и оборудване и ремонт на ж.п. транспорт. Капиталът на дружеството е един милион лева, разпределен в 50 000 акции с номинал 20 лв.

За първите девет месеца на годината "Енергоремонт Русе" отчита печалба от 23 хил. лв. срещу две хиляди лева загуба за същия период на миналата година.

Последните сделки са от 22 ноември, когато са изтъргувани 710 акции по 12,20 лв. всяка.


Свързани компании:

Дитсманн Енергоремонт Холдинг АД(6EG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още