IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

От утре започва търговията с акциите от увеличението на Адванс Терафонд

През миналата седмица с решение на Софийски градски съд (СГС) беше вписано и увеличението на капитала на фонда до 11,050 млн. лв.

17:08 | 05.12.05 г.
От утре започва търговията с акциите от увеличението на Адванс Терафонд
С решение на Комисията за финансов надзор в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа бе вписано увеличението на капитала на Адванс Терафонд АДСИЦ, се посочва в съобщение от БФБ-София.

Основният капитал на фонда бе увеличен от 500 хил. на 650 хил. лв. чрез издаването на 150 000 хил. броя обикновени, безналични, с право на глас и с номинална стойност един лев акции. Сделки с емисията от увеличението могат да се сключват от 6 декември (вторник).

През миналата седмица с решение на Софийски градски съд (СГС) беше вписано и увеличението на капитала на фонда до 11,050 млн. лв. Днес бяха продадени 500 броя от книжата на Адванс Терафонд на цени между 1,27 и 1,29 лв., или с 0,79% по-високо от вчера.

Свързани компании:

Адванс Терафонд АДСИЦ(ATER)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:46 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още