IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маимекс груп придоби 7,85 на сто от капитала на Стоманени тръби

Стоманени тръби е специализирано в производството на стоманени тръби, резервни части и сменно оборудване, технически кислород и заваръчни флюси и услуги за населението, търговия в страната и чужбина

17:28 | 02.12.05 г.
Маимекс груп придоби 7,85 на сто от капитала на Стоманени тръби

Маимекс груп АД-София е придобило 81 хил. броя, или 7,85 на сто, от капитала на Стоманени тръби АД-Септември, се посочва в съобщение на БФБ-София. Прехвърлянето е отразено в Централния депозитар на 28 ноември.

Маимекс груп АД е специализирана в търговска, производствена, сервизна и представителска дейност в страната и чужбина, внос и износ на медицинска техника и апаратура, фармацевтични продукти, биопродукти, медицински консумативи и др.

Покупката бе осъществена по време на петдневния аукцион за продажбата на пакет от 7,85% от дружеството на закрит аукцион. В края на ноември ЕТ Христина Драганова – Тина придоби 7,85 на сто от капитала на дружеството, като продавач на пакета бе Николай Костов.

Стоманени тръби е специализирано в производството на стоманени тръби, резервни части и сменно оборудване, технически кислород и заваръчни флюси и услуги за населението, търговия в страната и чужбина. Според неконсолидирания отчет за деветмесечието на 2005 г. дружеството е на загуба в размер на 106 хил. лв., в сравнение с 620 хил. лв. за същия период на миналата година.

Вчера акциите на дружеството се търгуваха на ниво от 0,53 лв. В момента офертите купува са на ниво от 0,55 лв., но оферти продава липсват по позицията.

Свързани компании:

Южен индустриален парк АД(3JY)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:35 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още