IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с права на Парк АДСИЦ започва на 29 ноември

Капиталът на дружеството преди увеличението е 650 000 лв., разпределен в акции с номинална стойност един лев, като брой на издадените права съответства на броя на акциите

12:14 | 17.11.05 г.
Автор - снимка
Създател
Търговията с права на Парк АДСИЦ започва на 29 ноември

Началната дата за борсовата търговията с права, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на "Парк" АДСИЦ е 29 ноември, а крайната - 12 декември, съобщи Българска фондова борса - София. От 29 ноември може да се записват акциите от увеличението на капитала, като крайната дата за записване на акции е 6 януари 2006 г.

В началото на седмицата стана ясно, че Съветът на директорите на дружеството е взел решение за увеличение на капитала, което ще бъде успешно, ако бъдат записани най-малко 1 300 000 акции.

Капиталът на дружеството преди увеличението е 650 000 лв., разпределен в акции с номинална стойност един лев, като брой на издадените права съответства на броя на акциите. За записване са предложени 4 550 000 акции с номинална стойност едил лев и емесионна стойност 1,02 лв. Това означава, че срещу едно право ще може да се запишат седем нови акции.

Аукционът за незаявените права ще се проведе на 21 декември. Обслужването на увеличението на капитала ще бъде осъществено от  ИП Бета Корп АД.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е 18 ноември.

Свързани компании:

Парк АДСИЦ(PARK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:52 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още