IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Първото финансово изложение у нас стартира на 1 декември

Под един покрив ще се съберат над 30 компании - банки, застрахователни и инвестиционни дружества, инвестиционни посредници, лизингови компании и пенсионни фондове

12:48 | 15.11.05 г.
Автор - снимка
Създател
Първото финансово изложение у нас стартира на 1 декември

Първото национално финансово изложение “Финанси за всеки” ще се проведе в Националния дворец на културата от 1 до 3 декември, в навечерието на празника на банкера – 6 декември. Ексклузивен онлайн медиен партньор на събитието ще бъде Investor.bg.

Организаторите на изложението, сдружение “Български икономически форум”, целят да покажат ползата от едно подобно събитие, като създадат достатъчно удобни възможности за потребителите да се ориентират в предлаганите услуги на финансовия пазар и да получат информация, с която да могат да сравнят услугите на различните финансови институции.

Под един покрив ще се съберат над 30 компании - банки, застрахователни и инвестиционни дружества, инвестиционни посредници, лизингови компании и пенсионни фондове. Броят на изложителите тепърва ще расте, тъй като все още се приемат заявки за участие, уточниха от „Български икономически форум“.

В рамките на трите дни на събитието всеки ще може обстойно да се запознае с инвестиционните посредници, да се информира относно условията и лихвите по кредитите и депозитите, които се предлагат, да научи кои са най-изгодните възможности за увеличаване на спестяванията, както и да получи по-добра ориентация в пазара на застраховки.

Организаторите считат, че за малките и средни предприятия интерес ще представляват кредитните услуги на банките и условията на лизинговите компании.

Първият ден на изложението ще бъде съпътстван и от конферентна програма, по време на която финансовите институции ще представят пред широката общественост своите планове за развитие и новите услуги за клиентите. Достъпът до изложението ще е безплатен.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:49 | 15.11.05 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още