IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Роуд Дизайн увеличи дяловото си участие в Кюстендилски индустриален парк

Дружеството отчете неконсолидирана загуба от 219 хил. лв. за деветмесечието на 2005 г.

17:45 | 14.11.05 г.
Роуд Дизайн увеличи дяловото си участие в Кюстендилски индустриален парк
Роуд Дизайн ЕООД придоби нови 0,1601 на сто от капитала на Кюстендилски индустриален парк АД и по този начин вече притежава 15,031 на сто от капитала на кюстендилското дружество за научно-изследователска, производствена и инженерингова дейност в областта на кондензаторите и ресисторите.

Прехвърлянето бе отразено в Централния депозитар на 10 ноември.

Роуд Дизайн е с предмет на дейност предпроектни проучвания и проектиране на пътни, крайпътни и обслужващи пътища обекти и свързаните с това специализирани дейности, инженерингова дейност в страната и в чужбина.

Кюстендилски индустриален парк отчете неконсолидирана загуба от 219 хил. лв. за деветмесечието на 2005 г. в сравнение с 82 хил. лв. загуба за същия период на миналата година. Основният капитал на дружеството е 238 хил. лв., а собственият – 1,544 млн. лв.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 11 ноември на цена от 1,02 лв. В момента офертите купува са на нива от 1,01 лв., но продавачите липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:21 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още