IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови три тютюневи дружества ще решават за промени в органите на управление

Между 27 и 29 декември ще се проведат и общите събрания на Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив, Гоце Делчев БТ АД-Гоце Делчев и Дупница-БТ АД-Дупница

18:09 | 10.11.05 г.
Нови три тютюневи дружества ще решават за промени в органите на управление
Нови три дружества от структурата на Булгартабак – холдинг АД свикват извънредни Oбщи събрания в края на настоящата година, на които ще се решават за промени в органите на управление, съобщава БФБ-София.

На 27 декември ще се проведе Общото събрание на Пловдив-БТ АД, а само ден по-късно се събират и акционерите на Плевен-Булгартабак АД и Хасково-БТ АД. Последната дата за сключване на сделки с акциите на Пловдив-БТ е 9 декември, а за останалите две дружества - на 12 декември.

Между 27 и 29 декември ще се проведат и Общите събрания на Пловдив Юрий Гагарин БТ АД-Пловдив, Гоце Делчев БТ АД-Гоце Делчев и Дупница-БТ АД-Дупница, на които ще се решава за освобождаване на членовете на Съвета на директорите и избор на нов такъв.

По средата на следващия месец (14 декември) Управителният съвет на Булгартабак - холдинг - АД свиква Извънредно Общо събрание, на което ще се обсъжда освобождаването на членовете на Надзорния съвет на дружеството и изборът на нов Надзорен съвет.

Днес книжата на Булгартабак и Пловдив БТ понижиха средната си цена с 0,17 и 0,74 на сто, до средна цена от 29,10 и 16 лв. за брой, докато сделки с Плевен – Булгартабак и Хаското -БТ не бяха сключени.

Свързани компании:

Плевен-Булгартабак АД (отписано)(4PQ)

Хасково-БТ АД - в ликвидация(4H9)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:38 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още