IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Wizz Air ще компенсира върнатите в Будапеща пътници

Полетът е пренасочен поради причини, независещи от Wizz Air (лошо време) и съгласно Общите условия за превоз компанията не дължи компенсация на пътниците

16:58 | 07.11.05 г.
Wizz Air ще компенсира върнатите в Будапеща пътници
Поради лошото време летище София беше затворено за всички полети вчера вечерта (6 ноември 2005). Заради тези обстоятелства полет номер W6 1257 на Wizz Air не успя да се приземи на летище София по разписание и се върна обратно на летище Будапеща. Всички пътници са уведомени и са поети съответните грижи за тях, съобщиха от авиопревозвача.

Тъй като полетът е пренасочен поради причини, независещи от Wizz Air (лошо време), съгласно Общите условия за превоз компанията не дължи компенсация на пътниците.

Независимо от това Wizz Air осигурява ваучери за храна на всички пътници, които са на летището, и подготвя компенсация за настаняване (включително нощувка в хотел, закуска, трансфер до и от хотела и съобщения, пратени от хотела) за сума до 70 евро на пътник.

Всички пътници с резервация за полетите Будапеща – София и София – Будапеща автоматично се пререзервират за съответните полети на 7-ми и 8-ми ноември.

Пътниците с резервация за свързващи полети любезно са помолени да се свързват с call центъра на компанията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:49 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още