IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвестор.БГ АД стартира бета версия на сайт за запознанства

Насочихме се към сегмента на запознанствата, защото смятаме, че това е една бързо развиваща се област в Интернет пространството, коментира изпълнителният директор на компанията

12:24 | 07.11.05 г.
Инвестор.БГ АД стартира бета версия на сайт за запознанства

Инвестор.БГ АД стартира бета версия на сайт за запознанства с домейн www.aha.bg. Всеки потребител ще получи възможност да изгради и лична страница от типа име.aha.bg.

Насочихме се към сегмента на запознанствата, защото смятаме, че това е една бързо развиваща се област в Интернет пространството, с голям потенциал и перспективи. Също така новият сайт Aha.bg изцяло се вписва в плановете ни за диверсификация на портфолиото ни от сайтове”, коментира изпълнителният директор на Инвестор.БГ АД Любомир Леков.

За изграждането на сайта е използвана най-новата технология за разработка на уеб приложения AJAX (Asynchronous JavaScript and XML), позволяваща бърза и удобна навигация.

Aha.bg предоставя възможности за лични съобщения с другите потребители, списък с приятелите, уведомяване за нови лични съобщения, информация за броя разглеждания на профила и други. Уеб адресът от типа име.aha.bg от своя страна дава възможност за публикуване на снимки, лични данни, описание, поздрав, телефон, icq номер и любими уеб сайтове.

Примерни лични страници на жени: 

 

http://nesi.aha.bg/

http://trasy.aha.bg/

http://mia.aha.bg/

http://alina.aha.bg/

http://diana.aha.bg/

http://rapfenka.aha.bg/  

и на мъже:

http://liophy.aha.bg/

http://zazo.aha.bg/

http://paffkata.aha.bg/

http://kanila.aha.bg/

http://master.aha.bg/

http://stamens.aha.bg/  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:00 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още