IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Избраха новите шефове на Агенцията по приходите и на АДВ

18:10 | 04.11.05 г.
Автор - снимка
Създател
Избраха новите шефове на Агенцията по приходите и на АДВ

Предвид предстоящото освобождаване на Николай Попов от длъжността „главен данъчен директор”, считано от 07.11.2005 г., министърът на финансите ще назначи за главен данъчен директор Пламен Грозданов, съобщиха от Министерство на финансите. Министърът на финансите е предложил на Министерския съвет от същата дата да назначи Пламен Грозданов и за изпълнителен директор на Националната агенция за приходите.

Грозданов е работил като данъчен експерт в данъчната администрация през периода от юни 1992 година до август 2002 година. До предстоящото назначение е бил мениджър в „Делойт България” ЕООД.

Считано от 07.11.2005 г., със съгласието на министър-председателя, министърът на финансите ще освободи по взаимно съгласие Станислав Михайлов от длъжността „изпълнителен директор” на Агенцията за държавни вземания. От същата дата за изпълнителен директор на агенцията ще бъде назначена Венцислава Петкова, която понастоящем заема длъжността „главен директор” на Главна дирекция „Публични изпълнители” в същата агенция.

Към настоящия момент Петкова е главен директор на ГД „Публични изпълнители” в АДВ, през 2001 – 2003 г. е била е експерт и началник отдел в същата дирекция. В периода 2000 – 2001 г. е била старши юристконсулт на община Свищов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още