IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Промени в състава на Съвета на директорите и на ТЕЦ “Марица Изток 2”

От Съвета на директорите на ТЕЦ “Марица Изток 2” ЕАД са освободени Димитър Кишкилов, Георги Георгиев и Йордан Йорданов без освобождаване от отговорност за дейността им през 2005 г.

17:29 | 03.11.05 г.
Автор - снимка
Създател
Промени в състава на Съвета на директорите и на ТЕЦ “Марица Изток 2”

Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, в качеството си на представител на държавата като едноличен собственик, направи промени в Съвета на директорите на ТЕЦ “Марица Изток 2” ЕАД, съобщиха от министерството.

“Министър Румен Овчаров благодари за досегашната работа на освободените от ръководството на дружеството. Новоизбраните членове на Съвета на директорите ще бъдат официално представени след вписване на промените в търговския регистър”, се казва в съобщението.

От съвета на директорите на ТЕЦ “Марица Изток 2” ЕАД са освободени Димитър Кишкилов, Георги Георгиев и Йордан Йорданов без освобождаване от отговорност за дейността им през 2005 г. За членове на съвета са избрани Борис Пеков, Иван Касалов и Иван Желязков. Изпълнителният директор Атанас Димитров и заместник-изпълнителният директор Велизар Пачеджиев запазват длъжностите си.

Това е поредната смяна в ръководството на голямо държавно предприятие за последните няколко седмици.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още