IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Месокомбинат Казанлък с 87 хил. лв. на червено за деветмесечието

Към края на септември дружеството разполага с 5 хил. лв. в каса и по банкови сметки

12:51 | 02.11.05 г.
Месокомбинат Казанлък с 87 хил. лв. на червено за деветмесечието
Месокомбинат Казанлък АД отчита загуба в размер на 87 хил. лв. за деветмесечието на 2005 г., в сравнение със загуба от 25 хил. лв. за същия период на миналата година, според предадения на БФБ-София неконсолидиран отчет на дружеството.

По-голямата загуба за периода се дължи на нарастването на разходите по икономически елементи до 570 хил. лв., или с 59,66 на сто, спрямо година по-рано. Ръст отчетоха разходите за материали, възнаграждения и балансовата стойност на продадените активи (без продукция). Финансови разходи за деветмесечието не бяха отчетени.

Макар и с по-малък темп се увеличават приходите от продажби на дружеството. Към деветмесечието бяха обявени приходи в размер на 483 хил. лв., или с 45,48% по-високи в сравнение със сравнимия период на миналата година. Финансови приходи не бяха реализирани през периода.

Към края на септември Месокомбинат Казанлък разполага с 5 хил. лв. в каса и по банкови сметки, или със 151 хил. лв. по-малко, отколкото в началото на периода. Основен акционер в дружеството е Кирил Николов с 31,25% от капитала, докато Оскар – Кирил Николов притежава 26,34%. В момента няма оферти по позицията.

Свързани компании:

Месокомбинат-Казанлък АД(5MK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:12 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още