IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Корейци търсят партньорства с български енергийни фирми

За контактите между българския и корейския бизнес ще съдействат Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите (KOTRA) и Камарата на електротехниката в България

13:14 | 28.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Корейци търсят партньорства с български енергийни фирми

Представители на корейски фирми пристигат в София в понеделник (31 октомври) с цел да установят контакти с български фирми от сектора на електротехниката и енергетиката, съобщиха от Българската стопанска камара (БСК). Корейците ще търсят възможности за партньорство, съвместно производство и инвестиции.

За контактите между българския и корейския бизнес ще съдействат Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите (KOTRA) и Камарата на електротехниката в България. KOTRA е създадена през 1962 г. с цел осъществяване на националната политика за поддържане на търговския баланс и изграждане на устойчива икономика.

През 1995 г. KOTRA разширява обхвата на дейността си в областта на инвестициите, маркетинга и търговията. Днес има представителства в над 70 държави.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:22 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още