IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приходите от продажби на Независимост 40 за деветмесечието намаляват двойно

Мебелното производство на дружеството все още е спряно

18:50 | 24.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Приходите от продажби на Независимост 40 за деветмесечието намаляват двойно

Нетните приходите от продажби на "Независимост 40" за деветмесечието намаляват до 60 хил. лв. от 135 хил. лв. за същия период на миналата година, като това е основната причина за загубата от две хил. лв. за периода, показват данните от неконсолидирания отчет на дружеството. Мебелното производство на дружеството все още е спряно.

Продажби се осъществяват с частни лица по отношение на продажба на мебели на склад, машини и инструменти, и фирми - за отдаване под наем на помещения. Предоставените активи под наем са по сключени договори от 2004 г.

Намалението на разходите по икономически елементи е до 62 хил. от 77 хил. лв. за първото деветмесечие на миналата година.

Основният капитал на дружеството е 52 570 лв. Мажоритарен акционер е СТС “Инвест холдинг” АД - Габрово с 46 995 акции, представляващи 89,4% от капитала на "Независимост 40" АД.

Последната сделка с акции на дружеството е от 20 ноември 2003 г., когато са изтъргувани 45 акции на цена три лева всяка.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:12 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още