IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвестор.БГ АД с три номинации за „БГ Сайт” 2005

Журито е имало сложната задача да отсее от предложените 279 сайта само 48

17:35 | 24.10.05 г.
Инвестор.БГ АД с три номинации за „БГ Сайт” 2005

Три от сайтовете на интернет компанията Инвестор.БГ АД са сред номинираните в конкурса „БГ Сайт” 2005, стана ясно днес, след като журито на конкурса представи своето решение. В раздел Развлечения сред избраните е www.tialoto.bg, в областта на Финансите е отличен www.investor.bg, а в раздел Новини номинация има www.dnes.bg.

Журито е имало сложната задача да отсее от предложените 279 сайта само 48 - по три номинации за всяка от 16-те категории, в които тази година се състезават българските сайтове.

Победителите в съответните категории ще станат известни на 2 ноември, когато ще бъде Гала церемонията по награждаването. Отличените ще получат статуетка - символ на конкурса, изработена от Иво Арнаудов.

След оповестяването на победителите, на 3 и 4 ноември в залата на БТА, ще се проведе седмото издание на Българския уеб семинар.

Журито е единодушно, че тази година състезаващите се сайтове са на много високо ниво и конкуренцията е много голяма.

Продължава и гласуването на публиката в отделните категории. Всеки, който иска да даде гласа си за даден сайт, може да го направи до 30 октомври на уеб страницата на конкурса: www.bgsite.org

Интернет компанията Инвестор.БГ АД притежава сайтовете www.dnes.bg,    www.investor.bg,www.start.bg, www.tialoto.bg, www.snimka.bg, www.netkelner.bg.  Tази събота Dnes.bg спечели награда за уебдизайн в подкатегория „Информация & Медии“ на международния форум "Комопютърно пространство".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:35 | 24.10.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още