IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

АП продава Пътно поддържане – Оряхово на търг с начална цена 122 хил. лв.

Търгът ще се проведе на 15-ия ден от датата на обнародване на решението в Държавен вестник от 14 часа в сградата на АП

14:05 | 24.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
АП продава Пътно поддържане – Оряхово на търг с начална цена 122 хил. лв.

Агенцията за приватизация (АП) обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 16 153 дяла, представляващи 100% от капитала на “Пътно поддържане – Оряхово” ЕООД – Оряхово, съобщиха от агенцията. Началната тръжна цена е 122 000 лева, а стъпката на наддаване – 10 000 лева. Депозитът за участие в търга е 30 000 лева.

Търгът ще се проведе на 15-ия ден от датата на обнародване на решението в Държавен вестник от 14 часа в сградата на АП. Цената на тръжната документация е 1000 лева и може да бъде закупена от Агенция за приватизация в срок до 13 дни от датата на обнародване.

Предметът на дейност на “Пътно поддържане – Оряхово” е текущ ремонт и поддържане на пътища, пътни принадлежности, пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, зимно поддържане на пътища, проектантска, инженерингова и търговска дейност в страната и чужбина; всички видове услуги със строителна и друга техника; превоз на пътници и товари и всички други дейности, които не са забранени със закон.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:18 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още