IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БТК Мобайл подписа договор за партньорство с веригата "2 be"

16:12 | 19.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
БТК Мобайл подписа договор за партньорство с веригата "2 be"

Ричард Шиърър, изпълнителен директор на "БТК Мобайл" ЕООД, коeто държи третия мобилен оператор vivatel, и изпълнителният директор на търговската верига "2 be" Станислава Арнаудова подписаха договор за партньорство, съобщиха от БТК Мобайл.

Клиентите на новия мобилен оператор ще имат възможност да сключват договори за всички видове абонаментни планове на vivatel, както и да закупят стартови пакети за предплатени разговори и ваучери за дозареждане в търговската верига магазини 2be в цялата страна.

Определяме това партньорство като стратегическо”, подчерта в словото си по време на церемонията по подписването на договора Ричард Шиърър. По думите му, “vivatel има амбицията да бъде успешна компания с водеща роля на пазара".

Договорът не е ексклузивен - това означава че търговската верига ще продължи да работи и с други оператори, а vivatel ще има и други партньори.

Търговската марка 2be е регистрирана от Кимимпекс през 2001 г., а в магазинната й мрежа влизат 62 обекта в цялата страна. До края на годината 2be планира да има 79 магазини в 37 български града.

 

 

 

 

 

 

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:59 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още