IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Около 700 фирми участват на стартиращото днес изложение „Стройко - 2000“

По време на форума могат да се видят както предмети за крайна употреба като мебели, текстил и аксесоари, така и стоки, необходими в процеса на строителството

08:41 | 19.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Около 700 фирми участват на стартиращото днес изложение „Стройко - 2000“

От днес до 25 октомври в НДК се организира 25-то специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане "Стройко - 2000", съобщиха организаторите.

То се провежда два пъти годишно - в края на март и октомври, и винаги за 7 дни - от сряда до вторник.

В изложението тази година ще вземат участие около 700 фирми, предимно български. Входът е безплатен. Очакванията са, че всеки ден около 20 000 души ще посещават изложението, тъй като на такива прояви производители и търговци правят атрактивни отстъпки в цените и представят нови продукти.

По време на форума могат да се видят както предмети за крайна употреба като мебели, текстил и аксесоари, така и стоки, необходими в процеса на строителството. Освен строителни и мебелни фирми, на „Стройко - 2000“ се представят и финансови институции, предлагащи изгодни условия за ипотечни кредити.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:15 | 18.10.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още