IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BusinessWeek ще излиза на български език

Към момента списанието се издава на четири езика, които скоро ще се увеличат до пет

14:42 | 18.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
BusinessWeek ще излиза на български език

BusinessWeek ще се издава и на български език, като първият брой се очаква да излезе на пазара през януари 2006 г., съобщиха от Медийна група “КЕШ”, която е придобила правата за България. BusinessWeek България ще бъде седмично издание и ще се разпространява чрез абонамент и в търговската мрежа.

Списанието ще включва не само избрани статии от американското и европейското издание на BusinessWeek, но и оригинални авторски материали, подготвени от български журналисти. Изданието ще осигурява на читателите си анализи и новини, които са незаменима информация за професионалисти и бизнесмени от цял свят.

BusinessWeek е седмично издание на The McGraw-Hill Companies, Ню Йорк. Списанието има световен тираж от 1.2 млн. и седмична читателска аудитория от 5.6 млн. души. Към момента то се издава на четири езика, които скоро ще се увеличат до пет. Съвместни издания има в Китай, Полша, Русия и Индонезия. В Турция BusinessWeek ще стартира през ноември 2005 г.

Медийна група “КЕШ” е основана през 1996 г. Групата издава седмичника “КЕШ” и няколко лицензионни финансови и икономически списания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още