IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синергон Холдинг АД ще издава облигации в размер на 10 млн. евро

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас, е 17 ноември

14:27 | 17.10.05 г.
Синергон Холдинг АД ще издава облигации в размер на 10 млн. евро
Синергон Холдинг АД-София свиква извънредно Общо събрание на 5 декември, на което ще се вземе решение за издаване на облигации от дружеството, се казва в съобщение на БФБ-София.

Емисията е в размер на 10 млн. лв. и с матуритет 60 месеца, като за обезпечение ще се използва ипотека на недвижими имоти. Облигациите са обикновени, лихвоносни, регистрирани, свободно прехвърляеми, с плаващ лихвен процент. От холдинговото дружество не коментираха за какво ще се използва набраният капитал.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 12 декември. Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас, е 17 ноември.

Днес бяха изтъргувани 4857 акции от Синергон Холдинг на цени между 6,48 и 6,75 лв., или с 1,23 на сто по-високо от петъчната цена. Офертите по позицията останаха на нива от 6,65 лв. купува и 6,70 лв. продава.

Свързани компании:

Синергон Холдинг АД(SNRG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:08 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още