IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енергийни програми ООД придоби нови 7 на сто в Оловно-цинков комплекс

За шестмесечието на 2005 г. дружеството отчете загуба от 4,482 млн. лв., в сравнение с 2,190 млн. лв. за същия период на миналата година

14:07 | 17.10.05 г.
Енергийни програми ООД придоби нови 7 на сто в Оловно-цинков комплекс
Енергийни програми ООД придоби 7% от капитала на Оловно-цинков компекс, с което увеличи дяловото си участие в кърджалийския производител на олово, цинк и химически продукти на 10 на сто. Прехвърлянето е отразено в Централния депозитар на 10 октомври, а продавач на пакета е Универсален пенсионен фонд Доверие АД, с което фондът сведе участието си до нула, се посочва в седмичния бюлетин на ЦД.

Енергийни програми ООД е с предмет на дейност производство и търговия с електрическа и топлинна енергия, изграждане и експлоатация на съоръжения за производство и пренос на електрическа и топлинна енергия, търговско представителство и посредничество при внос и износ на електрическа енергия.

За шестмесечието на 2005 г. дружеството отчете загуба от 4,482 млн. лв., в сравнение с 2,190 млн. лв. за същия период на миналата година. Общите приходи за първите шест месеца възлязоха на 33,151 млн. лв., или 4,22 на сто по-малко в сравнение със същия период на миналата година.

Последна сделка с акции на Оловно-цинков комплекс бе сключена на 6 октомври на цена от 6 лв. В момента офертите продава са на нива от 6,30 лв., но купувачите по позицията липсват.

Свързани компании:

ОЦК АД /в несъстоятелност/(5OTZ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:14 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още