IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Българският бизнес с участие във форум за конкурентноспособността в Брюксел

Форумът ще даде възможност за българския бизнес да се срещне с потенциални партньори и да лобира директно за своите интереси

12:21 | 17.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Българският бизнес с участие във форум за конкурентноспособността в Брюксел

На 20 октомври, четвъртък, в Брюксел ще се проведе третият Ден на конкурентоспособността, организиран от UNICE (Съюз на индустриалните и работодателските конфедерации на Европа).

Българска стопанска камара, като единствен член от България на тази авторитетна европейска организация, е поканена да участва в европейския форум заедно с делегация от български бизнесмени. Българската делегация ще бъде ръководена от Георги Шиваров – зам.-председател на БСК.

Денят на конкурентоспособността се провежда за 3-та поредна година в Брюксел и се радва на изключителен успех и огромна посещаемост от видни представители на Европейската комисия, Европейския парламент, лидери на европейски и американски организации, бизнесмени от сериозни международни компании, банкови и финансови институции.

Очаква се в тазгодишното издание на форума да участват около 800 делегати.

Форумът ще даде възможност за българския бизнес да се срещне с потенциални партньори и да лобира директно за своите интереси пред лидери от съответните европейски институции и компании.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:28 | 17.10.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още