IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БФБ - София пита членовете си как да подобри предлаганите услуги

Един от сериозните въпроси е дали има нужда от пазар на деривати, каза изпълнителният директор на борсата Георги Драйчев

10:48 | 14.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
БФБ - София пита членовете си как да подобри предлаганите услуги

Българска фондова борса - София е подготвила анкета, насочена към нейните членове, която има за цел подобряване на комуникацията и предлаганите услуги, става ясно от съобщение на борсата. "Чрез тази анкета искаме да попитаме членове на борсата какво трябва да се промени и подобри в нейната дейност", каза за Investor.bg изпълнителният директор на БФБ Георги Драйчев.

Във връзка с изготвения през миналата година „Анализ на капиталовия пазар и стратегия на БФБ - София АД за неговото развитие до 2007 година“, екипът на борсата е в процес на разработване на маркетингов план за 2006 година. „Една от основните наши цели, във връзка с ангажираността ни с корпоративното бъдеще на борсата, е подобряване на комуникацията с членовете и подобряване на услугите, които предлагаме“, допълни Драйчев.

Въпросите в анкетата са специфични и са свързани главно с установяване и описание на основните възможности за развитие на услугите, предлагани от БФБ - информационни справки, обучения, установяване и описание на основните преимущества и недостатъци на съществуващите към момента услуги, както и установяване и описание на основните възможности за създаване на нови пазари на БФБ.

Един от сериозните въпроси е дали има нужда от пазар на деривати и ако членовете на борсата посочат чрез отговорите си, че наистина има нужда, ние ще започнем да работим по този въпрос, като организираме кръгла маса като за начало“, каза още Георги Драйчев. В анкетата има въпроси и дали има трудности при работата със системата за търговия, както и за нуждата от обучения, организирани от БФБ.

Според Драйчев, получените данни от анкетата ще бъдат обобщени и анализирани, а резултатите изпратени на всеки от членовете на борсата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:43 | 14.10.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още