IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

АП продава на търг 40% от “Монтажна база” ООД с начална цена 112 хил. лв.

Депозитът за участие в наддаването е в размер на 35 хил. лв.

10:36 | 14.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
АП продава на търг 40% от “Монтажна база” ООД с начална цена 112 хил. лв.

Агенцията за приватизация (АП) обяви публичен търг с явно наддаване за продажбата на 200 дяла, представляващи 40% от капитала на “Монтажна база” ООД, гр.София.

Търгът ще е с начална тръжна цена от 112 хил. лв., като стъпката за наддаване е 10 хил. лв. Депозитът за участие в наддаването е в размер на 35 хил. лв.

Тръжната процедура ще се проведе на 15-ия ден от датата на обнародване на решението в Държавен вестник от 11.00 часа в сградата на АП. Цената на тръжната документация е 500 лева и може да бъде закупена от Агенция за приватизация в срок до 12 дни от датата на обнародване, уточниха от АП.


Монтажна база” ООД е с предмет на дейност сервизна, монтажна и пусково - накладъчна дейност в облaстта на търговията и битовото обслужване, конструиране и производство на търговска техника и обзавеждане, търговска дейност в страната и чужбина.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:09 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още