IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Централен депозитар АД с временни прокуристи

На 8 ноември трябва да се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на Централен депозитар АД, в дневния ред на което е включена точка за промени в ръководството на дружеството

08:39 | 14.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Централен депозитар АД с временни прокуристи

За временни прокуристи на Централен депозитар АД са назначени Александър Панев и Юлиан Динков, след като досегашният изпълнителен директор на дружеството Цветелина Бондаренко е подала оставка. Промяната в ръковоството на депозитара е станала на 3 октомври.

На 8 ноември трябва да се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на Централен депозитар АД, в дневния ред на което е включена точка за промени в ръководството на дружеството. За момента то се управлява от седемчленен съвет на директорите, в който освен Бондаренко, влизат Мариела Ненова, Гергана Беремска, Николина Мичева, Любомир Цеков, Стилиян Вътев и Виктор Папазов.

Александър Панев е председател на Управителния съвет на Международна банка за търговия и развитие до 2004 г. На 29 юни тази година, с решение на Софийски градски съд, тази банка бе обявена в несъстоятелност.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:32 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още