IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Луфтханза“ пуска редовен полет София-Дюселдорф

Компанията увеличава с още един и полетите си от София до Франкфурт, които стават два пъти дневно - сутрин и следобед

14:15 | 11.10.05 г.
„Луфтханза“ пуска редовен полет София-Дюселдорф
Нов полет между София и Дюселдорф, който ще се извършва всекидневно, без събота, открива от 1-ви ноември авиокомпания "Луфтханза", обяви на брифинг днес Дитер Гросе, мениджър на компанията за България.

Така офертата за Северен Рейн-Вестфалия ще се допълни и ще улесни бизнесклиентите, които по този маршрут са много, каза той.

"Луфтханза" увеличава с още един и полетите си от София до Франкфурт, които стават два пъти дневно - сутрин и следобед. Самолетите ще излитат от София в 6.40 ч. и ще кацат във Франкфурт в 8.05 часа местно време. Три пъти дневно ще продължи да се осъществява полетът между София и Мюнхен.

"Луфтханза" ще изпълни изискването по въвеждане на програмата за пътуващите до САЩ емигранти. Още при чекирането на пътниците всички, които са без постоянна регистрация и не са американски граждани, ще трябва да попълват специални формуляри с посочване на адрес на отсядане, допълни Гросе.

Тези данни авиокомпанията ще представя на американските власти по тяхно задължително изискване.

Германската авиокомпания запазва позициите си на лидер сред чуждестранните превозвачи на българския пазар с 15-проценов дял. Заедно с партньорите си "Стар Алианс"/"Лот" и "Оустриан Еърлайнс" тя предлага общо 69 седмични връзки от София до пет летища в Европа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:53 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още