IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От банкоматите на ДЗИ Банк вече могат да се теглят и по 5 лева

Всички банкомати на банката, свързани към собствената й картова система, работят с купюри от 5, 10, 20 и 50 лв.

11:25 | 07.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
От банкоматите на ДЗИ Банк вече могат да се теглят и по 5 лева

От банкоматите на ДЗИ Банк вече могат да се теглят суми, кратни на 5 лева и дори само 5 лева, съобщи за Investor.bg главният изпълнителен директор на банката Красимир Ангарски. Това и единствената банка в България, която дава такава възможност, допълни той.

Всички банкомати на банката, свързани към собствената й картова система, работят с купюри от 5, 10, 20 и 50 лв. Останалите банкомати на другите банки работят с минимални купюри от 10 лева“, каза още Ангарски. Освен това всички банкомати на ДЗИ Банк предлагат услугата fast cash - възможност за еднократно теглене на сума в размер на 400 лева.

От началото на годината ДЗИ Банк е инсталирала нови 40 банкомата, които са свързани към собствения й авторизационен център. Банката има около 140 банкомата към края на септември и предвижда да инсталира още 40 до края на годината.

Банкоматите обслужват всички видове карти с логото на VISA и MasterCard International. 24-часовият мониторинг позволява проследяване на всяка една транзакция в реално време, което значително повишава степента на сигурност на картодържателите. До 15 минути след постъпление на средства по картова сметка, клиентите на ДЗИ Банк могат да разполагат с тях, както в страната, така и в чужбина.

Днес все още няма сделки с акциите на ДЗИ Банк. Най-високото търсене е на 3,88 лв. за акция, а най-ниското предлагане - на 3,92 лв.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още