IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отправят търгово предложение за Енергоремонт Русе АД на цена 15,51 лв.

Обект на търговото предложение са 4980 акции

09:40 | 04.10.05 г.
Отправят търгово предложение за Енергоремонт Русе АД на цена 15,51 лв.

Енергоремонт Холдинг АД-София е изпратило уведомление до БФБ, че смята да отправи търгово предложение до останалите акционери на Енергоремонт Русе АД-Русе, като предлаганата цена на акция е 15,51 лв.

Обект на търговото предложение са 4980 акции. Търговият предложител притежава пряко или чрез свързани лица общо 45 020 броя, или 90,04% от капитала на дружеството.

Срокът на предложението е 28 дни, считано от датата на публикуване в два централни ежедневника. Търговият предложител е уведомил БФБ-София, че възнамерява да поиска отписване на Енергоремонт Русе АД от регистъра на публичните дружества, воден от Комисията за финансов надзор. Комисията все още не е взела отношение към предложението.

Предметът на дейност на Енергоремонт Русе АД е основни и аварийни ремонти на електроцентрали и свързаните с тях строително-монтажни работи, производство на резервни части и оборудване и ремонт на ж.п. транспорт.

Към момента офертите купува по позицията са на нива от 8,50 лв. купува, но оферти продава липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Дитсманн Енергоремонт Холдинг АД(6EG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:22 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още