IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обявеното в несъстоятелност Монтекс-М с 491 хил. лв. загуба за седем месеца

Съдът е наложил обща възбрана и запор върху имуществото на дружеството, като Монтекс-М АД е лишено от правото да управлява и да се разпорежда с имуществото

17:57 | 03.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Обявеното в несъстоятелност Монтекс-М с 491 хил. лв. загуба за седем месеца

Загубата на Монтекс-М АД към 31 юли тази година е 491 хил. лв. загуба, показват данните от предадения в Българска фондова борса отчет на дружеството. В петък от борсата съобщиха, че с решение на Монтански окръжен съд от 16 август дружеството е обявено в несъстоятелност.

Съдът е наложил обща възбрана и запор върху имуществото на дружеството, като Монтекс-М АД е лишено от правото да управлява и да се разпорежда с имуществото, включено в масата на несъстоятелността.

Според представения баланс към 31 юли дружеството няма дългосрочни задължения, а краткосрочните са 264 хил. лв. Към доставчици и клиенти задълженията са за 137 хил. лв., на персонала се дължат 66 хил. лв., а на осигурителни предприятия - 24 хил. лв.

Предметът на дейност на Монтекс-М е производство и ремонт на прикачен инвентар за селското стопанство - плугове, култиватори, брани, както и на детайли за метални конструкции.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:40 | 03.10.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още