IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Рент АД премина границата от 5% в Имми АД

Продавач на пакета е Министерството на икономиката, намалило дяловото си участие до 4,6048%

13:41 | 03.10.05 г.
Рент АД премина границата от 5% в Имми АД

Рент АД увеличи дела си в Имми АД, като по този начин премина границата от 5% участие в капитала на дружеството, показват данните от седмичния бюлетин на Централен депозитар. През изминалата седмица Рент придоби 0,5756 на сто от капитала на софийското дружество, като прехвърлянето е отразено в депозитарната институция на 29 септември.

Продавач на пакета е Министерство на икономиката, намалило дяловото си участие до 4,6048%, докато Рент вече притежава 5,1839 на сто.

Предметът на Рент АД е търговия на едро с лекарствени средства, хигиенни материали, дезинфекционни средства, консумативни, стоматологични и хирургични материали, очна оптика, изготвяне на лекарствени форми и галенови препарати, отдаване под наем на недвижими имоти.

Последната сделка с книжата на Имми на БФБ – София е сключена на 5 август на цена от 0,95 лв. В момента няма оферти по позицията.

Свързани компании:

ИММИ АД(IMMI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:39 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още