IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивш подуправител на БНБ придоби 6,31% от Парк АДСИЦ

Само преди около две седмици от дружеството обявиха, че са взели решение за увеличение капитала от 650 000 лв. на 5,2 млн. лв

10:08 | 29.09.05 г.
Бивш подуправител на БНБ придоби 6,31% от Парк АДСИЦ

Бившият подуправител на Българска народна банка и изпълнителен директор на Пощенска банка Мартин Михайлов Заимов е придобил 6,308 на сто от капитала на Парк АДСИЦ, се казва в съобщение на БФБ – София.

Парк АДСИЦ инвестира в имоти, осигуряващи доход под формата на наеми и други текущи плащания, и в закупуване, изграждане и/или реновиране на недвижими имоти с цел последващата им продажба или експлоатация.

Само преди около две седмици от дружеството обявиха, че са взели решение за увеличение капитала от 650 000 лв. на 5,2 млн. лв.

Увеличението на капитала ще бъде осъществено чрез издаване на 4 550 000 нови акции, всяка с номинална стойност един лев. Това означава, че срещу една акция в момента ще бъдат емитирани 650 000 права, всяко от което ще дава възможност за записване на седем акции от увеличението на капитала, като още не е ясна емисионната стойност на акциите.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 26 септември на цена от 1,20 лв. В момента офертите купува по позицията са на нива от 1,07 лв., но продавачите липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Парк АДСИЦ(PARK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:02 | 29.09.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още