IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няколко премиери на автосалона в рамките на Пловдивския панаир

Девет водещи автомобилни фирми ще представят най-новите си модели на четвъртия Автомобилен салон в Пловдив

17:51 | 21.09.05 г.
Няколко премиери на автосалона в рамките на Пловдивския панаир

Девет водещи автомобилни фирми ще представят най-новите си модели на четвъртия Автомобилен салон в Пловдив в рамките на 61-я Международен технически панаир, съобщиха от пресцентъра на изложението.

Премиери за България ще имат Кадилак Ескалейд, Мерцедес S класа, Шевролет КорветС6 кабриолет, Ягуар ХКR и други.

И тази година експозицията включва леки, лекотоварни и товарни автомобили, които ще бъдат
разположени на 7 700 кв.м на откритата площ на панаирното градче. Любителите на автомобили ще могат да видят всички марки коли, които се внасят в България, сред които БМВ, Шевролет, Ягуар, Ситроен, Хонда, Ланд Роувър, Ман, Мерцедес.

Организаторите очакват да останат доволни и рокерите, които ще могат да се докоснат до водещи марки мотори, сред които Хонда и Томош.

На салона някои от фирмите-изложители предоставят отделни модели за тестване от посетителите, а чрез анкетни карти един от тях ще получи автомобил по избор от моделите Ситроен, Субару Импреза, Форд Фокус, Шкода Октавия Елеганс и Хонда.

Предвидени са и други награди, като посрещане на Нова година в Будапеща и Виена за двама, а всеки ден първите 60 посетители ще получат талони за безплатно гориво на стойност 10 лева.

Миналата година Автомобилният салон бе посетен от над 100 000 души.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:51 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още