IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Иво Прокопиев стана вицепрезидент на БИБА

16:18 | 19.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
Иво Прокопиев стана вицепрезидент на БИБА

Управителният съвет на Българската международна стопанска асоциация (БИБА), обединяваща 260 големи чуждестранни и български компании, избра Иво Прокопиев за вицепрезидент на БИБА, съобщиха от асоциацията. Президент на БИБА е Саша Безуханова.

Новият вицепрезидент на БИБА - Иво Прокопиев, е член на Управителния съвет на асоциацията от 2003 г., като през май тази година бе преизбран от Общото събрание за втори мандат. Той е и заместник-председател на Управителния съвет на Съюза на работодателите в България, заместник-председател на Съюза на издателите в България, член на Международния консултативен съвет на Уникредит Груп–Италия и председател на Надзорния съвет на НОИ.

Досегашният вицепрезидент - Янко Крандаров, се оттегли от поста поради преминаване на по-висока длъжност в компанията Юниливър, където ще управлява бизнеса с храни в страните от Централна и Южна Европа.

Иво Прокопиев е начело на група от 15 компании, които имат интереси в областта на медиите, рекламата, минното дело, информационните технологии, недвижимите имоти и редица други. Между тях са “АИИ Дейта процесинг”, “Икономедия” АД - издател на в. “Капитал” и в. “Дневник”, “Каолин” АД, “Булброкърс” АД и др. В групата фирми работят над 3000 човека.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:28 | 21.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още