IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актив Пропъртис АДСИЦ придоби недвижим имот в Пловдив

Придобиването е осъществено на 16 септември

15:14 | 17.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
Актив Пропъртис АДСИЦ придоби недвижим имот в Пловдив

Актив Пропъртис АДСИЦ - Пловдив е закупило правото на собственост върху недвижим имот от 3100/10053 идеални части от дворно място, намиращо се в кадастрален район 501 на Пловдив, съобщиха от дружеството. Мястото е с обща площ 10 053 кв. м и е незастроено. Придобиването е осъществено на 16 септември.

Актив Пропъртис” АДСИЦ е е регистрирано на 20.01.2005 г. Предметът на дейност на дружеството е инвестиране на паричните средства, набрани чрез издаване на ценни книжа, в недвижими имоти (секюритизация на недвижими имоти) посредством покупка на право на собственост и други вещни права върху недвижими имоти и извършване на строежи и подобрения в тях, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг, аренда и/или продажбата им.

Акциите на дружеството са регистрирани за търговия на БФБ, но досега не е имало сделки с тях. Най-високото търсене е на 1,12 лв. за акция, няма предлагане.

Свързани компании:

Актив Пропъртис АДСИЦ(AKTV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:25 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още