IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

HVB Bank Biochim и Хеброс Банк с обща дирекция “Институции и еврофондове”

Основната дейност на дирекцията е да предлага индивидуални решения на банки, небанкови финансови институции, застрахователни и пенсионни дружества, общини, бюджетни и държавни дружества

14:27 | 12.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
HVB Bank Biochim и Хеброс Банк с обща дирекция “Институции и еврофондове”
HVB Bank Biochim и Хеброс Банк, които са членове на на HVB Group, създадоха обща дирекция “Институции и еврофондове”, съобщиха от HVB Bank Biochim. Основната дейност на дирекцията е да предлага индивидуални решения на банки, небанкови финансови институции, застрахователни и пенсионни дружества, общини, бюджетни и държавни дружества и др., както и да развива продукти и проекти, които са ко-финансирани със средства на Европейския съюз.

Дирекция “Институции и еврофондове” ще развива този нов бизнес за групата на HVB в България чрез екип от български и международни специалисти, базирайки се на стратегическия опит на BA-CA в новите страни-членки на ЕС.

Новата дирекция ще бъде ръководена от Милена Трифонова, която има близо десетгодишен опит в банковата дейност в България и Германия. Преди да заеме сегашната си длъжност, Трифонова отговаряше за регионалните корпоративни центрове и продуктово развитие на HVB Bank Biochim. Тя е магистър по международни икономически отношения от Университета за национално и световно стопанство. В периода 1995 -1996 е учила бизнес администрация със стипендия на DAAD в Университета на Саарланд в Саарбрюкен, Германия. Говори отлично английски, немски и руски.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:19 | 12.09.05 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още