IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акциите на Стърджан Акуафармс България ще се търгуват от 21 септември

Капиталът на дружеството е 1,716 млн. лв., разпределен в 171 633 акции с номинална стойност 10 лв.

11:15 | 10.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
Акциите на Стърджан Акуафармс България ще се търгуват от 21 септември

Сделки с акциите на Стърджан Акуафармс България ще могат да се сключват на Българска фондова борса - София от 21 септември, съобщиха от борсата. Дружеството бе регистрирано от Комисията за финансов надзор като публично на 31 август. Акциите ще се търгуват на неофицилен пазар.

Капиталът на дружеството е 1,716 млн. лв., разпределен в 171 633 акции с номинална стойност 10 лв.

През юли на БФБ - София бе осъществено публично предлагане на акции на Стърджан Акуафармс България, като бяха предложени 150 000 акции с номинална стойност 10 лв. и емисионна стайност 30 лв., а бяха записани 71 633 акции.

На 16 ноември ще се проведе Общо събрание на акционерите на дружество, на което ще се решава  за издаване на емисия корпоративни облигации с минимален размер от четири милиона лева и максимален размер от шест милиона лева.

Предметът на дейност на Стърджан Акуафармс България е отдаване под наем на открити и закрити търговски, складови, хладилни и други площи, материални активи, техника и транспортни средства; организиране търгове и тържищна дейност с риба и други стоки; складови и лицензионни сделки, рекламна, информационна, програмна и консултантска дейност и всички незабранени от закона дейности.

Свързани компании:

САФ Магелан АД(6S2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:39 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още