IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ДЗИ Банк ще обработва плащания в търговските обекти с MasterCard

Така ДЗИ Банк вече предлага всички възможни услуги в сферата на картовите разплащания

12:24 | 02.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
ДЗИ Банк ще обработва плащания в търговските обекти с MasterCard

В края на август ДЗИ Банк получи лиценз да приема и обработва плащания с карти на MasterCard в търговските обекти на свои клиенти с инсталирани терминални устройства POS, съобщиха от банката. Така ДЗИ Банк вече предлага всички възможни услуги в сферата на картовите разплащания.

В момента ДЗИ Банк е единствената банка в България, която превежда eкспресно средствата от on-line плащания с карти по сметките на търговските обекти в срок до 24 часа след извършване на транзакцията на терминалното устройство POS.

За своите клиенти – физически и юридически лица, банката издава всички видове карти на MasterCard International: Маестро, MasterCard Standart, MasterCard Business, MasterCard Gold и MasterCard Platinum. Те се издават както в евро, така и в национална валута. За всички видове карти ДЗИ Банк предлага атрактивни възможности за отпускане на кредитен лимит под формата на овърдрафт или револвиращ кредит с гъвкави схеми на погасяване.

Акциите на банката днес се търгуват на цена 3,84 лв. всяка.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още