IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Три фирми подадоха оферти за концесионер на пристанищен терминал Свищов

Пристанищният терминал Свищов е част от пристанището за обществен транспорт с национално значение Русе и е обект – публична държавна собственост

16:10 | 01.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
Три фирми подадоха оферти за концесионер на пристанищен терминал Свищов

Три фирми подадоха оферти за концесионер на пристанищен терминал Свищов, съобщиха от Министерство на транспорта. Публичното отваряне на постъпилите предложения за избор на концесионер се проведе днес в министерството.

Кандидатите са “Драгажен флот – Истър” АД, гр. Свищов, “Слънчев дар” АД, гр. Варна и “Интерпорт” ООД, гр. София.

Срокът за подаване на предложения за участие в обявения едностепенен неприсъствен конкурс за избор на концесионер на пристанищен терминал Свищов изтече в 17.00 часа вчера, 31 август 2005 г.

На закрито заседание днес конкурсната комисия разгледа съдържанието на офертите и ще класира кандидатите в едноседмичен срок.

Процедурата за определянето на концесионер на пристанищен терминал Свищов беше обявена на 24 юни 2005 г. Срокът за подаване на заявления бе до 26 юли 2005 г., като заявления за участие постъпиха от три фирми. С решение на конкурсната комисия от 27 юли 2005 г. всички кандидати, подали заявления, бяха допуснати до участие в конкурса.

Пристанищният терминал Свищов е част от пристанището за обществен транспорт с национално значение Русе и е обект – публична държавна собственост. Отдаването на концесия е за срок от 31 години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:12 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още