IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Естонска банка придоби близо 9 на сто от БенчМарк Фонд Имоти

За пет години бе отдаден и шестият магазин в търговския център

09:55 | 23.08.05 г.
Естонска банка придоби близо 9 на сто от БенчМарк Фонд Имоти

Естонската Hansapank е придобила 8,9744% от БенчМарк Фонд Имоти АД, става ясно от бюлетина на Централния депозитар. Датата на придобиването е отразена в Централния депозитар на 19 август, като преди това банката не е имала участие в дружеството.

На същата дата е отразено и намаляването на дяловото участие на Спас Димитров Русев в БенчМарк Фонд Имоти АД. Към момента той притежава 3,6154 на сто от капитала на дружеството, или 1,3846% по-малко от предходната седмица.

Подписахме договор за отдаване под наем и на шестия магазин в търговския център. Договорът е за срок от 5 години, считано от 9 август, а фирмата наемател е Феликс Тойс ООД. В магазина ще се продават стоки за бебета и деца, тийнейджъри (тип детмаг). Цената отново е над предвиденото в проспекта“, каза за Investor.bg директорът за връзки с инвеститорите в дружеството Радост Иванова.

Акциите на БенчМарк Фонд Имоти приключиха изминалата търговска сесия на средна цена от 1,62 лв. Към момента офертите купува са на ниво от 1,59 лв., а тези продава - на ниво от 1,63 лв.

Свързани компании:

Фонд имоти АДСИЦ(FUES)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:21 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още