IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Север Холдинг АД намалява загубата си за шестмесечието

Наличните парични средства в каса и по банкови сметки на дружеството за шестмесечието бележат нарастване с 24 хил. лв. до 58 хил. лв.

11:03 | 17.08.05 г.
Север Холдинг АД намалява загубата си за шестмесечието
Север Холдинг АД намалява загубата си за първото шестмесечие на 2005 г. до 29 хил. лв., в сравнение със 72 хил. лв. загуба за същия период на миналата година, показват данните от публикувания консолидиран отчет на дружеството, предаден на БФБ – София.

Общите приходи от дейността на дружеството се увеличават от 105 хил. лв. на 189 хил. лв. за отчетния период, главно поради нарастване на приходите от услуги. Разходите за дейността показват минимално увеличение с 6 хил. лв. до 192 хил. лв., най-вече поради ръст в разходите за външни материали.

Наличните парични средства в каса и по банкови сметки на дружеството за шестмесечието бележат нарастване с 24 хил. лв. до 58 хил. лв. Основният капитал на дружеството е 781 хил. лв., а собственият – 2,49 млн. лв., спрямо 2,591 млн. лв. преди година.

Последната сделка с акциите на дружеството бе сключена на 27 юли на цена от 0,73 лв. В момента офертите по позицията са на нива от 0,73 лв. купува, но офертите продава липсват на пода на борсата.

*Авторът не притежава акции от дружеството

Свързани компании:

Север Холдинг АД(SEVH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:53 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още