IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БАИФ намали прякото си участие в И АР ДЖИ Капитал-1 АДСИЦ

През април акционерите на дружеството решиха да разпределят по 5,29 ст. на акция брутен дивидент, или 4,9 ст. нетен дивидент на акция

10:57 | 11.08.05 г.
БАИФ намали прякото си участие в И АР ДЖИ Капитал-1 АДСИЦ

Българо-Американски Инвестиционен Фонд (БАИФ)-САЩ намали прякото си участие в И АР ДЖИ Капитал -1 АДСИЦ, след като прехвърли 119 850 акции, или 4 на сто от капитала на дружеството, се казва в съобщение от БФБ – София.

За сметка на това, след като закупи 4750 акции (0,16% от капитала) Българо-Американски Инвестиционен Фонд увеличи участието си чрез свързани лица в капитала на дружеството до 0,73%.

БАИФ е основният акционер в И АР ДЖИ Капитал -1, като сред другите крупни инвеститори е и Райфайзенбанк България ЕАД, притежаваща 6,8% от капитала на дружеството със специална инвестиционна цел за инвестиции в имоти.

През миналия месец доброволен фонд Алианц България закупи 5% от капитала на фонда на цена от 2,64 лв., като продавач бе именно Българо-Американски Инвестиционен Фонд.

През април акционерите на дружеството решиха да разпределят по 5,29 ст. на акция брутен дивидент, или 4,9 ст. нетен дивидент на акция.

До момента няма сключени сделки с книжата на И АР ДЖИ Капитал -1 , като офертите са на нива от 2,65 лв. купува и 2,90 лв. продава.

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал -1 АДСИЦ /в ликвидация/(6EA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:11 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още