IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Регистрираха за търговия емисията акции на Адванс Терафонд АДСИЦ

На 8 август (понеделник) емисията ще бъде въвеждане за търговия в системата на БФБ – София и ще започне търгът за правата на Адванс Терафонд

12:56 | 02.08.05 г.
Автор - снимка
Създател
Регистрираха за търговия емисията акции на Адванс Терафонд АДСИЦ
Съветът на директорите на БФБ-София АД регистрира емисията акции на Адванс Терафонд АДСИЦ за търговия на “Неофициален пазар на акции”, съобщава сайтът на борсата.

Размерът на емисията е 150 000 лв., като номиналната стойност на една акция е 1 лв. Акциите са обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми, с право на глас. Присвоеният борсов код на емисията е ATERA.

На 8 август (понеделник) емисията ще бъде въвеждане за търговия в системата на БФБ – София и ще започне търгът за правата на Адванс Терафонд, даващи възможност за придобиване на 150 хил. акции с номинална и емисионна стойност 1 лв.

Предмет на дейност на Адванс Терафонд включва набиране на средства чрез издаване на ценни книжа, покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения с цел предоставянето им за управления, отдаване под наем, лизинг или аренда и продажбата им.

Свързани компании:

Адванс Терафонд АДСИЦ(ATER)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:22 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още