IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започват проверки на недовършените обекти в комплекс Слънчев бряг

Срещу нарушителите на строителната забрана ще бъдат образувани административно-наказателни производства и ще бъдат налагани санкциите, определени от закона.

15:37 | 04.06.05 г.
Автор - снимка
Създател
Започват проверки на недовършените обекти в комплекс Слънчев бряг
Работни групи от представители на община Несебър, Регионалната дирекция за строителен контрол в Бургас и полицаи тръгват на проверки в комплекс Слънчев бряг за оглед на състоянието на недовършените обекти. Това бе решено на междуведомствена среща в курортния град. Присъстващите се
договориха за съвместни проверки на всички обекти, на които продължава строителството, в нарушение на забраната за това. Групите тръгват в понеделник.

Срещу нарушителите на строителната забрана ще бъдат образувани административно-наказателни производства и ще бъдат налагани санкциите, определени от закона. Минималната санкция е 5 000 лв.. При повторно установено нарушение санкцията може да стигне до 50 000 лв., а за спрени със заповед строежи - от 10 000 лв. до 100 000 лв.

Освен територията на Слънчев бряг, проверките ще обхванат и останалите курортни селища в общината - Несебър, Равда, Свети Влас и Обзор.

Свързани компании:

Слънчев бряг АД(SLB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:12 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още