IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Увеличението на капитала на БенчМарк Фонд Имоти бе записано на 100%

Предстои увеличението на капитала да бъде вписано по партидата на БенчМарк Фонд Имоти в Софийски градски съд.

17:35 | 18.04.05 г.
Автор - снимка
Създател
Увеличението на капитала на БенчМарк Фонд Имоти бе записано на 100%
Днес изтече срокът за записване на акции от увеличението на капитала на „БенчМарк Фонд Имоти” АДСИЦ. Всички 650 000 права са упражнени и срещу записаните акции по набирателната сметка на Фонда са преведени 7,15 млн. лева. Средствата ще бъдат използвани за окончателното плащане по предварителния договор за покупко-продажба на търговския център в гр. Пловдив.

Днес сделки с книжата на БенчМарк Фонд Имоти не бяха сключени, като офертите останаха на нива от 1,53 лв. купува и 1,75 лв. продава.

Предстои увеличението на капитала да бъде вписано по партидата на БенчМарк Фонд Имоти в Софийски градски съд. След вписването на увеличението капиталът на дружеството ще достигне 7,8 млн. лв.

“Имотът в Пловдив е напълно завършен и е готов да генерира доход”, заяви изпълнителният директор и член на Борда на директорите на БенчМарк Фонд Имоти Веселин Генчев на проведената на 11 март презентация на инвестиционния проект на дружеството.

Имотът е на територията на втория по големина град в България – Пловдив, и е разположен в източната му част – на десет минути от центъра, като граничи с големите вериги Метро и Технополис.

Свързани компании:

Фонд имоти АДСИЦ(FUES)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:10 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още