IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Препратки към новини от 19 медии на новия сайт Novini.Start.bg

10:14 | 07.04.05 г.
Автор - снимка
Създател
Препратки към новини от 19 медии на новия сайт Novini.Start.bg
Интернет компанията Инвестор.БГ АД стартира страница Novini.Start.bg , на която се качват заглавията на новини от 19 български медии, които препращат към оригиналните новини от съответната медия. Една от най-важните функционалности на страницата е категорията за заглавията на "Най-четени" новини, тъй като с един поглед може да се види кои събития са предизвикали най-голям читателски интерес за деня. Ежедневно над 700 заглавия на новини от 19 медии се появяват на страницата.

Качването на заглавията се осъществява на базата на RRS обмен между Инвестор.БГ и другите медии.

Най-четените заглавия се визуализират и по категории, които в случая са България, Свят, Бизнес, Спорт, Технологии, Здраве, Крими, Развлечения, Автомобили, Коментари и анализи, По пътя.

Във всяка страница е разположен и модул за вход в безплатната криптирана поща mail.start.bg , която предлага 100 MB пространство. Сред най-ценните опции e и търсенето в архива от новини, който за момента са около 9000.

Novini.Start.bg е достъпен и от огледален адрес News.Start.bg. Страницата предлага и достъп до последните заглавия на новини на английски от следните източници: Reuters, CNN, Associated Press, Download.com.

Инвестор.БГ АД е интернет компания, създадена през 2000 г. През 2004 г. компанията осъществи първото в България първично публично предлагане на акции (IPO), привличайки 1 066 424 лв. В момента акциите й се търгуват на БФБ-София с код IBG, а акционерите й са над 350. Приходите на Инвестор.БГ за 2004 г. възлизат на 163 хил. лв. Компанията е собственик на сайтовете www.investor.bg, www.start.bg, www.tialoto.bg и www.dnes.bg .

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:15 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още