IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Осем кандидатки в 14-то издание на конкурсa "Бизнесдама на годината"

09:06 | 16.03.05 г.
Автор - снимка
Създател
Осем кандидатки в 14-то издание на конкурсa "Бизнесдама на годината"
Осем кандидатки са номинирани в 14-то издание на националния конкурс "Бизнесдама на годината" на вестник "Ние, жените", предаде Dnes.bg.

В ресторант "Кристал" утре ще се състои традиционният делови обяд на журито с номинираните кандидатки. Това е вторият етап в конкурса, на който журито ще се запознае с най-успелите делови жени в България за 2004 г.

На обяда ще присъства министърът на труда и социалната политика Христина Христова, която е председател на журито, както и неговите членове - Станимир Бързашки, изпълнителен директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия, Павел Езекиев, изпълнителен директор на Блгарската аганция за инвестиции, Мариана Печеян, председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България и др.

Номинираните кандидатки са: Анелия Гюзелева, съсобственик и управител на "Космо Бегс" ООД - София, Виолета Василева, управител на "Рила стил" ЕООД, Петя Стаевска, собственик и управител на "Бог-Бул М-продакшън" ЕООД, Ралица Ковачева, съсобственик и директор "Маркетинг и продажби" в Спектър Нет АД, Саша Безуханова, генерален директор на "Хюлет-Пакард" България, Славка Стефчева, изпълнителен директор на "Зебра" АД, Теодора Георгиева, управител на ОМВ България ЕООД, и Цонка Кузманова, съсобственик и управител на СД "Манева-Томик СИЕ"- Плевен.

Целта на конкурса, който се организира от 1991 г., има за цел да поощри усилията на българката, нейната инициативност и склонността й да поема риск.

Тържественото награждаване ще се състои на 29 март.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:27 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още